Te midden van de weilanden en direct bij het water van Markermeer (voorheen het IJsselmeer) genieten jullie van een ontspannen verblijf op een bijzondere plek. Aan de voet van de eeuwenoude slingerende Westfriese Omringdijk met een klein strand aan een “privé“ baai met schoon zwemwater voor de deur bevindt zich de biologische belevenisboerderij van Paul en Ellen Wagenaar.

Je gaat genieten in deze sfeervolle, historische boerderij met alle comfort van nu maar met de details van vroeger: o.a. de bedstede, oude plavuizen en de houten balken.In de boerderij vind je verschillende appartementen en kamers.  Er is een grote woonkamer met keuken, waar de opening van het weekend plaatsvindt. Hiernaast kan je ook kiezen voor een fijne kampeerplek op dezelfde locatie. Uiteraard kan je mee ontbijten met de anderen in de boerderij.

Bij goed weer, kan je luieren op het strandje ‘voor de deur’. De yogalessen worden op dit strandje (of bij slecht weer) in de boerderij gegeven.

De stilte- en kruidenwandeling starten vanaf de boerderij.

De accommodatie ligt op zeer korte afstand van de locaties waar de workshops worden gegeven.

Ervaren hoe het is om te slapen in een bestede? Geef dit aan op het boekingsformulier. Er zijn 4 bedstedes beschikbaar! De bedstedes zijn voorzien van een tweepersoonsbed met gescheiden dekbedden.

Tijdens het weekend zal op bepaalde tijden de sauna aangezet worden. Een intekenlijst voor de sauna hangt in de woonkamer van de boerderij. 

 

 

 

 

 

 

 


website: www.appelhoek.nl