Boekingsvoorwaarden

Onder de Walnoot accepteert uitsluitend boekingen via het e-mailadres: ingrid@onderdewalnoot.nl.
Vanaf het moment dat de aanvraag bij ons binnen is, stellen wij alles in het werk om het gewenste arrangement conform uw wensen vast te leggen.
Zodra u via onze website geboekt heeft, kunt u niet meer kosteloos annuleren of wijzigen. Indien wij de retreat conform uw wensen kunnen regelen, dan is uw boeking definitief. Bij de bevestiging, waardoor de boeking definitief wordt, sturen wij u per mail een factuur. Wij streven ernaar de boeking in circa 1 week aan u te kunnen bevestigen.
Het kan soms zijn dat er een alternatief als overnachtingadres wordt aangeboden. Wij vragen uw begrip hiervoor. Indien u dit niet wenst, dient u dit bij de boeking op te geven.

Vervoer
Onze retreats worden aangeboden zonder heen- of terugreis.

Betalingsvoorwaarden
Onze betalingscondities:
50% na ontvangst van onze bevestiging; 50% uiterlijk binnen 3 weken voor aanvang van de retreat. Indien u 6 weken of korter voor vertrek boekt, dient de reissom in één keer te worden voldaan.
Eventuele transactiekosten komen voor uw eigen rekening.

Standaard reserveringskosten
€ 5,- (per boeking, per factuuradres)

Reissom
Alle genoemde prijzen zijn prijzen per persoon en zijn gebaseerd op minimaal 2 personen per boeking, tenzij anders vermeld.

1-persoons kamer
U wilt wellicht een 1-persoons kamer. Hiervoor geldt een toeslag.

Aansprakelijkheid
Onder de Walnoot is niet aansprakelijk voor onverhoopt letsel.
Indien u onverhoopt letsel oploopt, is Onder de Walnoot hier niet voor aansprakelijk te stellen. U dient te allen tijde uw eigen veiligheid in acht te nemen en u te houden aan de regels zoals die gelden.

Specifieke wensen
Indien u specifieke wensen heeft op bijv. het gebied van maaltijden, sanitaire voorzieningen, aparte bed(den), e.d. dan dient u deze bij het boeken gelijk aan te geven. Wij zullen hier zoveel als mogelijk rekening mee houden. Mocht uw wens een absolute voorwaarde zijn, dient u dit expliciet aan te geven.

Eigen vervoer
U gaat op eigen gelegenheid naar de locatie waar de retreat plaatsvindt. Met de auto is het meest handig.

Huisdieren
Huisdieren kunnen helaas niet mee.

Annulering
Op het door u bij ons geboekte arrangement zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. De annuleringsvoorwaarden gaan in op de dag waarop Onder de Walnoot uw boeking per mail heeft ontvangen.

Algemene annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering binnen 1 week voor vertrek: 100% van de reissom
  • Bij annulering tot 1 week voor vertrek: 90% van de reissom
  • Bij annulering tot 2 weken voor vertrek: 75% van de reissom
  • Bij annulering tot 4 weken voor vertrek: 50% van de reissom
  • Bij annulering tot 6 weken voor vertrek 30% van de reissom
  • Bij annulering tot 8 weken voor vertrek 15% van de reissom met een minimum van € 25,-

U kunt alleen kosteloos van een aanvraag afzien wanneer u tot uiterlijk 8 weken voor de geboekte vertrekdatum uw boeking annuleert.

Reserveringskosten en/of wijzigingskosten zullen altijd voor 100% worden doorberekend en vallen dus niet onder bovengenoemde percentages van de totale reissom.

Een annulering dient altijd per e-mail of schriftelijk ( voor uw zekerheid per aangetekende brief ) te geschieden onder vermelding van uw naam, de naam van de geboekte reis, de vertrekdatum en het factuurnummer.

Onder de Walnoot wijst in verband met bovenstaande annuleringsvoorwaarden op het belang van een annuleringsverzekering.

Tot slot
Mocht er ondanks bovenstaande beschrijving toch nog iets door ons vergeten zijn, schroom niet en vraag het ons. Dit kan zowel per mail als per telefoon.