WERKEN MET DOTS

Tijdens deze bijzondere creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je mooie stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting. Dotpainting is een bijzonder meditatieve en oude kunstvorm afkomstig van de Aboriginals in Australië. Je leert hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëren! Er wordt verteld over de materialen, hoe je de verf mixt, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werk je met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!

Wie is de workshopleider:

Natashja van Ginkel heeft een grote liefde voor het ontwikkelen en vergroten van het bewustzijn d.m.v. creatieve activiteiten, waar zij dan ook met heel veel plezier en enthousiasme workshops en cursussen in geeft. Dotpainten is één van haar grote passies, zij is dan ook dé expert op dit gebied. Wat zij mooi vindt van dotpainten is, dat je tijdens het proces alles om je heen vergeet en je volledig bij jezelf komt. Uit je hoofd, en in je hart! Daar waar je kracht zit. En dat gevoel deelt zij heel graag. Zij werkt hiernaast met de kracht van edelstenen d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf welke zij gebruikt tijdens de workshops.

De workshops 

Natashja biedt diverse workshops dit weekend aan. 
Wil je 1 dagdeel dotpainten?  Dan kan je kiezen tussen dotpainten op een steen of een mandala maken.
Wil je 2 dagdelen dotpainten? Dan kan je een prachtige grote houten veer maken!

Mandala:

Een mandala is een geometrisch patroon waarin symbolen verwerkt kunnen worden met een bepaalde energie. Het gebruik van kleuren en edelsteenpoeders en –elixers in de verf in samenwerking met het Dotpainten bepalen de kracht van het meditatieve proces. We gaan werken op een mooi laser gesneden houten ronde paneel. Je leert hoe je een Mandala opbouwt met de Dotpaint techniek, een heerlijke rustgevende en oude kunstvorm afkomstig van de Aboriginals in Australiè.

Dotpainten op een veer (2 dagdelen)

Er zit een bepaalde kracht in herhalen. Dotten is herhalen, het herhalen van de stippen. Samen met een affirmatie techniek waar je in deze workshop alles over gaat leren, gaan we MANIFESTEREN! Wat zou jij nou eens willen zien gebeuren in je leven. Wat zou jij willen creëren voor jezelf? Of wat zou je graag willen veranderen? Al creërend ga jij leren om dit voor jezelf neer te zetten in jouw werkelijkheid en tastbaar te maken!
Eerst neem ik je mee in een visualisatie en meditatie techniek. Daarna gaan we aan de slag. Door middel van het dotten ga je je intenties op een krachtige manier kenbaar maken aan het Universum. 
Tijdens deze workshop draait het om de liefde voor jezelf. We gaan aan de slag met jouw wensen en doelen. Daarom gaan we dotten op een prachtige grote intentieveer, waar een mooie rozenkwarts cabochon op geplaatst is, de steen van de liefde. Tevens werken we met Edelsteenpoeders en -elixers in de verf.

 

Prijzen

Dotpainten op een steen of mandalapaneel (minimaal 3, maximaal 6 personen)

1 dagdeel € 65,-
Dat is inclusief de steen of mandalapaneel, drie speciale Dotpaint verfcontainertjes, een dotpaint penselenset, alle informatie over hetgeen je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen.

Dotpainten op een veer

2 dagdelen € 111,-
Dat is inclusief een grote laser gesneden houten veer met een mooi geslepen Rozenkwarts edelsteentje erop, drie speciale Dotpaint verfcontainertjes, een dotpaint penselenset, alle informatie over hetgeen je leert in een infomapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen.

Je ontvangt bij alle workshops ook nog eens een leuk gevulde goodiebag!

 


website: www.natashja.nl