WERKEN MET TOUW

Macramé is na jaren uit beeld te zijn geweest, weer helemaal terug in ons huis. Leef je met de volgende workshops uit en maak een mooie stoere wandhanger.

Macraméknopen is een hele oude techniek uit het Verre Oosten. In Europa is het sinds de 13de eeuw bekend. Het is heel leuk om te ervaren hoe het is om met jouw handen knopen te maken, die vervolgens weer tot een mooi patroon leiden.

Wie is de workshopleider:

Tineke Smit woont in Appingedam. Tineke is coupeuse. Haar creatieve brein houdt er van om zowel met haar handen als haar hoofd de juiste oplossing te bedenken. 

Naast het feit dat Tineke een deskundige creatieve duizendpoot is, werkt ze ook na haar opleiding tot Lifecoach in haar eigen praktijk.

De workshops (minimaal 3 en maximaal 6 personen)

Zin om te ervaren hoe het is om met jouw handen een mooi werkstuk te maken? Wie weet ontwarren de door jouw gemaakte knopen jouw eigen ‘levensknopen’ en ontdek je meer patronen dan alleen het mooie macramépatroon…

In 1 dagdeel maak je een kleine wandhanger aan een natuurlijk stuk hout, in 3 dagdelen maak je een grote wandhanger die dé blikvanger wordt in jouw huis.

 

Prijzen

1 dagdeel: kleine wandhanger (30×80 cm)  € 35,-

3 dagdelen: grote wandhanger (110×80 cm) € 100,-

Inclusief al het materiaal.

 

 


website: www.coachpraktijkZijn.nl