Yoga

Vivian van der Zwaag is yoga- en pilatesdocent. Vivian geeft yogalessen aan klein en groot. Haar jongste yogi is 3 maanden oud en de oudste is 90 lentes jong.

Tijdens dit weekend biedt zij op zaterdag- en zondagmorgen voor het ontbijt yogalessen aan, om zo ontspannen aan de creatieve workshops te kunnen deelnemen.

We beginnen de dag bij mooi weer buiten, met de wind door de haren, zonnestralen in het gezicht, zingende vogels en uitzicht op het Markermeer. De yogales is gebaseerd op hathayoga en voor iedereen toegankelijk.

Zowel zittende, staande en liggende asana’s (lichaamshoudingen) komen aan bod: voor- en achteroverbuigingen, balanshoudingen, twisten en omgekeerde houdingen. Natuurlijk doen we ook een zonnegroet, een reeks van dynamische houdingen achter elkaar om het lichaam te activeren. De les sluiten we af met een liggende rusthouding.

Het enige wat je hoeft mee te nemen is een yogamatje. Heb je geen matje? Geef dit dan even door, dan zorgen wij voor een matje.

Het is aan te raden om makkelijk zittende kleding aan te doen die je in laagjes kan uittrekken.

 

Prijzen en tijden:

Zaterdagochtend van 7.00 uur tot 8.00 uur

Zondagochtend van 7.30 uur tot 8.30 uur

€ 12,50 per persoon

Minimum aantal deelnemers: 4

 

Massages

Er zijn diverse massages dit weekend te boeken. Geef op het boekingsformulier aan welke massage je wilt en op welk tijdstip. Wij proberen zoveel als mogelijk aan jouw wens te voldoen. Hierover nemen we contact met je op.

Yogamassages door de masseurs van Yogaloft. (Yogaloft.nl)

Sport- of ontspanningsmassage: € 45,- voor een heel uur   € 60,- voor een anderhalf uur

Reikimassage

Reiki Feet massages of Reiki Facials behandelingen van één uur: € 60,-.

De massages worden uitgevoerd met warme edelstenen en hoogwaardige oliën in combinatie met Reiki.